Sää 10 vrk Dhaka, Bangladesh

Keskiviikko

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli NW, nopeus 10-15 km/h.

Torstai

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 23ºC. Tuuli WSW, nopeus 10-15 km/h.

Perjantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 23ºC. Tuuli W, nopeus 10-15 km/h.

Lauantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli WNW ja vaihtelevaa.

Sunnuntai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 22ºC. Tuuli W, nopeus 10-15 km/h.

Maanantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli WSW ja vaihtelevaa.

Tiistai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 25ºC. Tuuli S ja vaihtelevaa.

Keskiviikko

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 26ºC. Tuuli SE ja vaihtelevaa.

Torstai

Sadekuuroja. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 24ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa. Sateen mahd: 40%.

Perjantai

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 25ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Lauantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 25ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

23.7231
90.4086