Sää 10 vrk Faisalabad, Pakistan

Torstai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli NW, nopeus 10-15 km/h.

Perjantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli WNW, nopeus 10-15 km/h.

Lauantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Sunnuntai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli NNE ja vaihtelevaa.

Maanantai

Iltapäivällä sadekuuroja. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli NNE, nopeus 10-15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Tiistai

Pieniä sadekuuroja. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli N, nopeus 10-15 km/h. Sateen mahd: 40%.

Keskiviikko

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 17ºC. Tuuli N ja vaihtelevaa.

Torstai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 18ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Perjantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa.

Lauantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 19ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

Sunnuntai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 20ºC. Tuuli NNW ja vaihtelevaa.

31.41
73.11