Sää 10 vrk Nagpur, India

Tiistai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 30ºC. Tuuli SW, nopeus 10-15 km/h.

Keskiviikko

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 27ºC. Tuuli NW ja vaihtelevaa.

Torstai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 26ºC. Tuuli NNE, nopeus 10-15 km/h.

Perjantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 27ºC. Tuuli ENE, nopeus 10-15 km/h.

Lauantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 26ºC. Tuuli ENE, nopeus 10-15 km/h.

Sunnuntai

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 26ºC. Tuuli ENE, nopeus 10-15 km/h.

Maanantai

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 27ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

Tiistai

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 28ºC. Tuuli SE ja vaihtelevaa.

Keskiviikko

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 29ºC. Tuuli SE ja vaihtelevaa.

Torstai

Osittain pilvistä. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 28ºC. Tuuli NE ja vaihtelevaa.

Perjantai

Enimmäkseen selkeää. Ehkä alueittain savua ja utua, ajoittain näkyvyyttä vähentävää. Ylin lämpötila 28ºC. Tuuli E ja vaihtelevaa.

21.17
79.09